Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5
Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5
Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5
Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5
Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5
Дискова борона ДАНО від 1.8 до 3.5

Номер оголошення 201425

Опис

Дискова борона (агрегат) ДАНО для ресурсосберегательной обробки грунту на глибину від 4 до 18 див.
Виконують основну ресурсосберегательную обробіток ґрунту на глибину від 4 до 18 див. Забезпечують рівномірний розподіл по всій глибині обробляемого шару ґрунту органічних добрив і рослинних решток, створюючи оптимальну структуру для росту рослин, збільшують поглинання вологи ґрунтом і зменшуючи ерозію, подрібнюють грудки накочують верхній шар грунту для збереження вологи і вирівнюють рельєф поля. Агрегати використовуються при мінімальній, консервуючої і традДАН має ряд конструктивних переваг перед аналогами, а саме:иционной обробці грунту.У конструкції ковзанки використовуються дворядні підшипники в опорі, яка полегшує їх обслуговування і забезпечує до 5 разів більший !!! ресурс порівняно з підшипником 31-UCF-208.
Використання фарби та антикорозійного грунту забезпечує стійкість деталей агрегату до агресивних умов при експлуатації.
Агрегати приєднуються до трактора на стандартну трьох точкову навісну систему. Глибина обробітку встановлюється регулюванням положення котка і тракторної навісної системи.У підшипниковому вузлі використані підшипники високої якості Луцького підшипникового заводу, який входить до корпорації SKF, а також сучасне касетне ущільнення, яке забезпечує напрацювань в 9600 га на агрегаті ДАНО без розбирання підшипникового вузла!!!
Зменшений крок розташування дисків та їх оптимальні параметри розташування забезпечують: якісний обробіток грунту з рівним ложем, менший знос дисків ніж у аналогів і високий ресурс агрегатів.
Для агрегатування з трактором шляхом приєднання центральної тяги передбачено два отвори, що забезпечує агрегатування з тракторами різних моделей без доопрацювання грегата.
Кронштейни кріплення і регулювання положення ковзанки мають цілісну конструкцію, яка знижує навантаження на задню балку основної рами агрегату і збільшену надійність.
Збільшено відстань між катком та дисками, що покращує розподіл рослинних залишків по полю, вирівнювання площі і виключає забивання ковзанки на вологих ґрунтах.
Прикочуючі катки мають збільшений радіус і меншу кількість робочих елементів (8 замість 10) що виключає забивання ковзанки.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Досочка - авто/мото оголошення Білої Церкви та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Досочка - авто/мото оголошення Білої Церкви та Київської області